За нас

Ние от Maketerial силно вярваме в бъдещето на иновативната технология наречена 3Д принтиране/материалодобавно производство. Нашият екип е посветен на идеята да разпространи предимствата на тази иновация сред крайните потребители, малкият и среден бизнес и всеки ентусиаст, заинтересован от развитието на бързото прототипиране. Като компания от Източна Европа, ние индентифицираме ниша на пазара за триизмерен печат, която е силно неразвита и пречи на растежа на индустрията в региона. Липсата на лесен достъп до качествени материали, аксесоари и продукти за 3Д принтери на достъпни цени, както за настолни, така и за професионални принтери продължава да ограничава достъпа на потребителя до огромните производствени преимущества на технологията. Така се роди нашият онлайн магазин - maketerial.com, а фокусът му е изцяло насочен към пазарите на Балканите и източна Европа.

 

Като представители и на българския доставчик на услуги за триизмерен печат - Солид Фил ООД, ние разбираме колко важно е качеството по отношение на материалите за 3Д принтери. Поради това, ние се стремим да включваме в нашето портфолио само продукти с доказано качество. Благодарение на богатия ни опита с бързото прототипиране ни дава възможност да подложим на практически тест всички продукти в уеб страницата и лично да гарнтираме за качеството им.

Тъй като Maketerial е не само прозиводител, а и дистрибутор на материали и аксесоари за 3Д печат, ние предлагаме на нашите клиенти най-актуалните продукти на пазара във всеки един момент. Нашата мисия е винаги да търсим най-качествените продукти и да тестваме всички материали, за да осигурим безупречно качество за всички наши клиенти.