1.75mm Easy Cork ™ - филамент - Cork

Категории: 3D ФиламентиДруги 3D филаменти

Производител: Formfutura

№: EASYCORK

Наличност: B наличност

Цена: 65.00лв
с ДДС 65.00лв

EasyCork™ е лека напълнена с корк нишка, направена на основа от PLA, която е гравиметрично запълнена с приблизително 30% коркови влакна. Гравиметричното запълване със сравнително леки коркови влакна означава, че EasyCork ™ има изключително високи свойства на пълнене на корк, което ви позволява да отпечатате красиви предмети с великолепна коркова форма и с подобни на коркови свойства, като леки и устойчиви на удар.

EasyCork ™ е много лесен за печат материал, тъй като се основава на нашето EasyFil ™ PLA съединение и 30% гравиметричен пълнеж с коркови влакна правят нишките абсолютно без навици. EasyCork ™ има отлично поведение, което тече от нишката, което ви позволява да отпечатвате 3D-подобни на коркови предмети с висока скорост на печат. Някои геометрични форми дори могат да бъдат отпечатани с изключително високи скорости.

EasyCork™ уникални характеристики:

 • Истинско усещане за корк, вид и миризма
 • Високо съдържание на корк
 • Нулева деформация
 • Перфектна първа и междуслойна адхезия
 • Подходящ за високи скорости на печат
 • Устойчив на удар
 • Лек
 • Голяма термична стабилност и поведение на изтичане на нишки

EasyCork ™ има отлична точност на кръг и много малак диаметър, което прави тази нишка идеална съвпадение с всички обикновени 3D принтери за настолни компютри. Печатането с EasyCork ™ 3D принтер нишка ще върви много гладко с основно всички FFF / FDM технология базирани настолни 3D принтери, като например:Ultimaker, RepRap (Mendel, Huxley, Prusa), WASP, Sharebot, Solidoodle, MakerBot (Replicator, Replicator 2, Replicator 2X), Leapfrog, UP! Plus, Up! Mini И МНОГО ДРУГИ....! 

Информация за продукта

Нашата нишка за принтер EasyCork ™ 3D е увита върху прозрачна ABS пластмасова макара, която съдържа приблизително 0,5 кг спирала. Нашите влакна EasyCork ™, са опаковани в торбичка със силиконова запушалка и се предлагат в цветна печатна картонена кутия. Моля, вижте по-долу за повече подробности по отношение на теглото и опаковката на нишките ни за принтер EasyCork ™ 3D:

 

Нетно тегло на филамента: ± 0.5 Kg
Размер на шпулата (D x h): 200 mm x 55 mm
Диаметър на главината: 52 mm
Опаковка (L x W x H): 200 mm x 200 mm x 60 mm
Опакован продукт тегло 1 Kg

Указания за принтиране

 • Температура на принтиране: ± 210-260˚C *
 • Загряване на леглото: ± 60˚C (ако имате принтиращо легло е задължително да ползвате загряващо такова)
 • Принтираща повърхност: Eurocel Blue Masking TapeEasyPad™, адхезивни спрейове като DimaFix

* Моля, обърнете внимание, че тези настройки за температурата на отпечатване са само индикативни и служат като съвет. Има много различни видове 3D принтери, горещи краища и дори дюзи, което прави невъзможно да се даде точен температурен съвет. Тези настройки са предназначени да дадат посока и изобщо не са фиксирани. Моля, не се колебайте да изпробвате по-високи или по-ниски температури за печат, ако смятате, че е по-добре.

Спецификации
Влакно Тегло Нето ± 0.5 кг
Материал EasyCork™ - Корк с основа от PLA
Прозрачност непрозрачен
Диаметър 1.75 мм
Диаметър Телеранс +0.05 мм/ -0.05мм
Температура на Принтиране ± 210-260°C
Температура на Топене -
Плътност -
Скорост на Принтиране Сравним с Корк
Устойчивост -
Еластичност -

Напишете ревю

Оценка: Лош Добър

Въведете кода в полето отдолу: