Плащане и Доставка

За България, Румъния и Гърция, Maketerial доставя своите стоки чрез услугите на "Еконт Експрес". Заплащането може да бъде извършено чрез услугата "наложен платеж", след получаване на стоката. Допълнително към това, нашите клиенти получават и услугата "преглед" преди заплащане на стоката. Моля, попълнете правилно формата за поръчка, за да бъде вашата поръчка приета и подадена за изпълнение. За целта трябва да попълните трите имена, адрес на доставка и телефонен номер. Всички цени за доставка са според тарифите на "Еконт Експрес". Maketerial не начислява такси за изпълнение на поръчката или доставка. 

     За всички останали страни-членки на Европейския съюз, Maketerial може да извършва доставки чрез "Еконт Експрес", след като бъдат предварително консултирани с наш представител. Ако искате да направите такива, моля използвайте формата за контакти. Ще се свържем с вас в най-скоро време.

     За всички други страни извън границите на Европейския съюз, Maketerial може да извършва доставки чрез куриерски услуги "EMS". Цените и тарифите могат да зависят както от категорията на страната, тегло и разстояние, така и от държавни данъци и такси като мито и пътни данъци. За да направите поръчка, моля свържете се с наш сътрудник, ще ви отговорим възможно най-бързо. 

     За доставки чрез  "Еконт Експрес", освен чрез наложен платеж, можете да платите и по банков път на наша сметка или по PayPal. За доставки чрез "EMS", наложен платеж не е услуга която можем да ви предложим и ще трябва да заплатите единствено чрез  PayPal или по банков път.