Поверителност

Тази политика на поверителност разкрива практиките на конфиденциалност за maketerial.com. Тази политика се отнася стриктно за информация събрана от тази уеб страница. Тя ще Ви информира за следните неша:

  1. Как личната информация е събрана от Вас през уеб страницата, как се използва и с кого може да бъде споделена.

  2. Какъв избор имате относно употребата на тази инормация

  3. Какви са процедурите по сигурност, които предотвратяват злоупотреби с Вашата информация

  4. Как може да поправите грешки в информацията

Събиране на информация, употреба и споделяне

Ние сме единсвените собственици на информацията събрана чрез тази уеб страница. Едиствено ние имаме достъп и можем да събираме информация, която Вие доброволно ни дадете посредством имейл или или друг директен контакт с Вас. Ние се задължаваме да не продаваме или отдаваме тази информация на трети страни.

Няма да споделяме Вашата информация на трети страни извън нашата организация, освен ако това не включва изпълнението на Вашата заявка - доставка на продукт.

Освен ако, изрично не ни забраните, ние си запазваме правото да се свързаваме с Вас по имейл или друг начин, за да Ви информираме за нови продукти, услуги, промени по политиките ни или друга информация, която смятаме, че представлява интерес за Вас.

Вашият достъп и контрол върху информаията

Може да се откажете от всякакъв бъдещ контакт с нас по всяко време. Свързвайки се с нас чрез имейл или телефон посочен в уеб страницата ни maketerial.com може да проверите следното:

  • Каква информация имаме за Вас

  • Промените или поправите информацията, която имаме за Вас

  • Да ни накарате да изтрием информацията, кяото имаме за Вас

Сигурност

Ние взимаме необходимите мерки, за да пазим Вашата информация. Когато предоставите информация през уебстраницата ни, тя се пази, както онлайн, така и офлайн.

Когато събираме конфиденциална информация (като например данни на крединти карти), тя бива криптирана и така предадена към нас по сигурен начин.

Криптирането защитава Вашата информация онлайн, а ние се грижим за нея и офлайн. Единствено наши служители, които имат нужда да работят с нея, за да могат да обслужат Вашата поръчка, имат достъп до личната Ви информация.